Mirë se vini në departamentin e meshkujve të FC Kosova Munich!
Këtu do të gjeni të gjitha informacionet për ekipet tona në kategorinë e meshkujve. FC Kosova ka dy skuadra për meshkuj në sezonin 22/23.

Skuadra jonë e parë që luan në Kreisliga 2 dhe skuadra jonë e dytë ne A-Klasse 2.

Ju mund të gjeni më shumë informacion për çdo ekip në faqen e tyre të internetit