Select Page

FC Kosova München

Klubi Futbollistik FC Kosova Munih

Mirë se vini në FC Kosova 

dhe ju falënderoj për vizitën në portalin tonë online. Me praninë tonë në internet ne dëshirojm të ju ofrojmë informacione të rëndësishëme sportive  rreth FC Kosova në Munih

Kohët e trajnimit, kontaktet dhe informacionet e lojës, lajmet e fundit, sigurisht, sponsorët tanë dhe shumë më tepër mund të zbuloni këtu. 

 

Ne ju urojmë shumë argëtim gjate informimit ose vizitës së lojërave tona në Fushen sportive te FC Kosova  në Munih. 

 

Me përshëndetjet sportive nga FC Kosova, bordi dhe të gjithë anëtarët

KADER

Tabele

Ekipi i Parë në Vitin 1992

Pasqyra e FC Kosova

Statistik

Spiele

Tabelle

Kontakt

 

Këtu gjindemi ne

Kronwinklerstr.25

81245 München

Tel: 0176 143 76 092