2. Të rriturve

Trainerat

  • Trainer: Mexhid Beluli

Tel: +49 176 700 21 563

  • Trainer: Fitim Ramadanaj

Tel:  

Koha e trajnimit:

Të martën dhe të enjten në orën 19:30

Adresa:

BSA Freiham

Hans-Dietrich-Genscher-Straße 11

81249 München