1. Të rriturve

Trainerat

  • Traineri: Arlind Daschner
  • Ndihmës Traineri: Bujar Selmani
  • Tel: +49 176 82213738

Koha e trajnimit:

Të martën dhe të enjten në orën 19:30

Adresa:

BSA Freiham

Hans-Dietrich-Genscher-Straße 11

81249 München