Mirë se vini në FC Kosova München

Klubi Futbollistik FC Kosova Munih

dhe ju falënderoj për vizitën në portalin tonë online. Me praninë tonë në internet ne dëshirojm të ju ofrojmë informacione të rëndësishëme sportive  rreth FC Kosova në Munih.

Kohët e trajnimit, kontaktet dhe informacionet e lojës, lajmet e fundit, sigurisht, sponsorët tanë dhe shumë më tepër mund të zbuloni këtu. 

Ne ju urojmë shumë argëtim gjate informimit ose vizitës së lojërave tona në Fushen sportive te FC Kosova  në Munih. 

Me përshëndetjet sportive nga FC Kosova, bordi dhe të gjithë anëtarët

Lojet e radhes

... lade FuPa Widget ...
FC Kosova München auf FuPa

Ekipi i Parë në Vitin 1992