FC Kosova München

 

 

Die Idee

Mirë se vini në FC Kosova dhe ju falënderoj për vizitën në portalin tonë online. Me praninë tonë në internet ne dëshironim të ju ofrojmë informacionin e rëndësishëme sportive  rreth FC Kosova ne MunihKohët e trajnimit, kontaktet dhe informacionet e lojës, lajmet e fundit, sigurisht, sponsorët tanë dhe shumë më tepër mund të zbuloni këtu.

 

Ne ju urojmë shumë argëtim gjate informimit ose vizitës së lojërave tona në Fushen sportive te FC Kosova  në Munih.

 

Me përshëndetjet sportive nga FC Kosova, bordi dhe të gjithë anëtarët

Pasqyr e FC Kosova

... lade FuPa Widget ...
FC Kosova München auf FuPa

Spiele

Tabelle

Kontakt

 

Këtu gjindemi ne

Kronwinklerstr.25

81245 München

Tel: 0162 2908977