JUNIORET

Mirë se vini në departamentin e të rinjve të FC Kosova Munich!

Jeni një entuziast futbolli dhe një lojtar i ri shumë i motivuar dhe po kërkoni një sfidë të re?

Atëherë ejani te ne!

Ju presim me padurim!

Ne stërvitemi dhe luajmë në një nga BSA Freiham dhe ofrojmë stërvitje kërkuese dhe të orientuar drejt qëllimit, si dhe një mjedis familjar dhe miqësi!

Ju presim padurim!

Kontaktoni:

departamentin e të rinjve

fckosovamuenchen@outlook.de

Tel.: 0176 – 143 76 092

Trajnim provë për fëmijë dhe të rinj

Trajnimi provuese për të gjithë fëmijët dhe të rinjtë ja njan te lindut nga viti 2012 deir 2005 do të zhvillohet të martën, më 20 qershor 2023, në orën 18:00.

Pika e takimit është në BSA Freiham në Hans-Dietrich-Genscher-Straße 11; 81249 Mynih.

Do të ishte mirë nëse do të kontaktonit paraprakisht me drejtorin sportiv Betim Troni. Preferohet nëpërmjet Whatsapp (0176 143 76 092).