E te rriturve

Mirë se vini në departamentin e rritureve të FC Kosova Munich!

Këtu do të gjeni të gjitha informacionet për ekipet tona në kategorinë e meshkujve. FC Kosova ka dy skuadra për meshkuj në sezonin 22/23.

Skuadra jonë e parë që luan në ligën e qarkut 2 dhe skuadra jonë e dytë që aktualisht luan në klasin A 2.

Ju mund të gjeni më shumë informacion për çdo ekip në faqen e tyre të internetit.