JUNIORAT

Traineri

  • Traineri: Islam Osmani
  • Tel: +49 172 580 58 80

Koha e trajnimit:

Të martën dhe të enjten në orën 19:30

Adresa:

BSA Freiham

Hans-Dietrich-Genscher-Straße 11

81249 München